Grondwerk

Wanneer de bestrating wordt vernieuwd of aangelegd, is het soms goed om gelijk het grondwerk goed aan te pakken. Wij helpen u hierbij.

Of het nu gaat om het ophogen of herbestraten van uw oprit of juist een compleet nieuwe aanleg van uw tuin, Klomp Bestratingen is uw partner.

Klomp bestratingen is een lokale stratenmaker uit Krimpen aan den IJssel. Al meer dan 7 jaar leggen wij diverse bestratingen, straatwerk en tuinen aan en kunnen onze klanten bij ons terecht voor het onderhoud aan hun straatwerk.

Wij werken in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Zo is Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Krimpen aan den Lek, Lekkerkerk, Ridderkerk en bijvoorbeeld Gouda ons werkterrein.

Bent u benieuwd wat het laten leggen van uw tuin bestrating of straatwerk kost? Vraag dan gerust een prijs op maat aan.

Bestratingen

Wij zijn van origine een stratenmakersbedrijf. Met veel opschaal-mogelijkheden kunnen wij elk project aan. Van uw voortuin tot een industrieterrein.

 
 
Tuinaanleg

Ook voor de aanleg van uw complete tuin, inclusief schuttingen, schoeiingen en de beplanting kunt u bij Klomp Bestratingen terecht.